Image
Top
Navigation

Studiofraaj, ontwerpers en bedenkers met oog voor detail

Sinds 2005 werken we aan de meest uiteenlopende opdrachten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Altijd met hetzelfde doel: prikkelende concepten en creaties ontwikkelen die boeien, authentiek zijn en overtuigen.

Ooit begonnen door Jeroen Beil en Jeroen Stam om te werken vanuit een goed idee aan opdrachten die leuk, grappig, bijzonder, nieuw, verrassend, tegendraads en fascinerend zijn. Doen we nog steeds maar inmiddels met een team van 7 creatieven voor nog mooiere opdrachtgevers.

Onze naam komt van het woord “fraai” wat neer komt op: mooi met oog voor detail en daar houden wij van. Mooi omdat we geloven in de kracht van creatie. Natuurlijk vanuit een strategie, het moet altijd communiceren zodat het van begin tot het eind klopt. Oog voor detail dus. Dat doen we niet alleen maar liefst samen. Samen met onze opdrachtgevers en samen met specialisten. Zo komen we met oplossingen die verrassen en helpen doelstellingen te behalen.

Wat we doen

Creatieve strategie, concepten die houvast bieden en creatie die verbeeld. We werken het liefst multidisciplinair. Wie ben je en waarom eigenlijk? Vragen die centraal staan. Als conceptdenker wil je natuurlijk niet stoppen bij de traditionele grenzen van het vak maar juist pas bij de perfecte oplossing, of liever nog verder. Bij ideeën die je helpen te beginnen met communiceren in plaats van je te beperken in de toekomst. Niet voor niets willen we inspireren, motiveren en activeren. Hoe we dat doen? Door een sterke en beproefde werkwijze, door te blijven verdiepen en door gezond eigenwijs te blijven. Omdat dat werkt en omdat we zo zijn.

Ons team bestaat uit creatieven. Maar al te graag versterken we onszelf met andere vakidioten die ons inspireren, verbazen, leren en helpen met het maken voor nog beter werk. Naast creativiteit begrijpen we dat structuur en houvast binnen opdrachten en projecten van groot belang zijn voor het tijdig en succesvol afronden van een opdracht. Wij gebruiken daarvoor onze vaste werkwijze en een vleugje projectmanagement. Zo kunnen onze creatieven doen waar ze goed in zijn.