top of page

225x samen

Kado voor alle leraren

Opdracht

ThiemeMeulenhoff is één van de oudste uitgeverijen van Nederland. Het motto van de educatieve uitgever is: Samen leren vernieuwen. Naar aanleiding van de 225ste verjaardag vroeg ThiemeMeulenhoff ons om een idee te ontwikkelen waarmee ze het feest konden vieren en de nodige aandacht konden opeisen.

Ontwerp

Concept

Proces

Samen is voor ThiemeMeulenhoff een belangrijk gegeven. Dus trokken we samen op. Met een team van de uitgeverij maar ook met een gigantische hoeveelheid experts met de beste en meest frisse ideeën.

Concept

Wie jarig is trakteert. ThiemeMeulenhoff trakteert alle scholen van Nederland op een boek vol met 225 ideeën waarmee je samen leren nog leuker kan maken. Sportieve lessen door topsporters, maaklessen door kunstenaars, rustmomenten door yoga leraren, enz. Als een soort vakantie-doe-boek vol inspiratie en plezier maar dan voor leraren.

Ontwerp

Elke pagina is anders. 225 x hebben we thema's verbeeld, geïllustreerd en gespeeld met de lay-out. Zo is omslaan een verrassing. Het boek is mooi gebonden, heeft een gezeefdrukte linnen rug en meerdere leeskoorden omdat je het boek natuurlijk ook samen moet kunnen gebruiken. Het leverde ThiemeMeulenhoff een hoop felicitaties en bedankjes op. En op scholen door heel Nederland veel plezier.

Bekijk meer

Wat we doen

Meer weten?

Laat een bericht achter

Bel Jeroen op 06 24115919

Stuur een appje

bottom of page