top of page

Opdracht

BDR Thermea Group is één van de koplopers in het vinden van klimaatoplossingen. Onder de vleugels van de groep vallen grote merken. Allemaal werken ze aan oplossingen om gebouwen zo comfortabel mogelijk te verwarmen- of verkoelen, met zo min mogelijk CO2-uitstoot. De groep heeft een sterke visie en een uitgebreide strategie. BDR Thermea Group vroeg ons een concept te ontwikkelen waarmee ze die visie online aan stakeholders, (potentiële) samenwerkende partijen en (potentieel) personeel kan delen.

BDR Thermea group

Website over visie, mensen en verhalen

Onlinedesign

Onlinestrategie

Proces

Dankzij een eerder traject waarin we de visuele identiteit van BDR Thermea Group hadden mogen aanscherpen, kenden we de sterke uitgangspunten van de groep al goed. Samen met de webontwikkelaar en het marketingteam zochten we naar een goed format waarin het onlinebezoek en de koppeling met andere kanalen (zoals LinkedIn) samenkwam.

Onlinestrategie

Visie, mensen en verhalen. Dat werden de kernwoorden voor de onlinestrategie. Het spreekt voor zich dat we de visie van de groep willen delen. Een belangrijk onderdeel van de BDR Thermea Group zijn daarnaast de mensen die de groep vormen. Ook zij krijgen online een plek. De verhalen brengen alles samen en laten zien wat die mensen allemaal doen dankzij deze visie. Wat houdt ze bezig? En wat is het bewijs? Kortom: een plek online waar je leest, ziet en leert wat de groep doet.

Site ontwerp

We kozen voor een simpele basis. De site draait rond de drie kernwoorden met ieder een eigen pagina. In duidelijke blokken bieden we verdieping. De vorm waarin de inhoud wordt aangeboden, is geoptimaliseerd voor de content. Ook houden we vrijheid om later elementen te verplaatsen of toe te voegen. Een uitgebreide familie van iconen en uitgebreide ruimte voor foto’s zorgen voor herkenbaarheid en een vriendelijke uitstraling.

Bekijk meer

Wat we doen

Meer weten?

Laat een bericht achter

Bel Jeroen op 06 24115919

Stuur een appje

bottom of page