top of page

KlasMastr

Van tool naar merk

Opdracht

KlasMastr is hét platform voor iedereen in het onderwijs die het beste uit zichzelf wil halen. Het platform heeft al jarenlang het grootste trainingsaanbod. Om verder te kunnen groeien, is het platform opnieuw technisch ontwikkeld. Bij die ontwikkeling hoorde een sterk merk. Mijn Academie, de voorganger van het platform, vroeg ons partner te worden om samen de merkstrategie, identiteit, naam en activatie te verzorgen.

Merkidentiteit

Merkstrategie

Proces

Al scrummend zijn we opgetrokken met de technische ontwikkelaar (Enigmatry) om het platform opnieuw uit te kunnen vinden. Samen met het team van Mijn Academie deden we workshops en sessies waarin we samen toewerkten naar een strategie en een sterke merkpersoonlijkheid. Snel werd duidelijk dat de uitdaging ‘m vooral zit in het motiveren en enthousiasmeren van de doelgroep. Precies dat is een helder doel voor het merk. Zowel op het platform als in de communicatie eromheen.

Strategie

Haal eruit wat erin zit! Niet alleen uit het enorme aanbod van het platform, maar vooral uit jezelf. Je werkt in het onderwijs omdat leren iets moois is. Vanaf nu zijn we jouw motivator en stok achter de deur. In een notendop is dat het verhaal achter KlasMastr. De naam verwijst dan ook naar het masteren van alles wat je zelf wilt bereiken. Zo word je de beste voor jouw klas. Dat geldt overigens ook voor KlasMastr zelf: we werken voortdurend aan functionaliteiten, tools en mogelijkheden die je helpen het beste uit jezelf te halen. Ze geven je inzicht in waarom je dingen doet of zou kunnen doen.

Concept

Van het leren van het één, komt vanzelf het ander. Begin ergens aan en je start misschien wel een kettingreactie. Dat idee komt terug in motivatieslingers, in de vormentaal en in de geschreven taal van KlasMastr. Een vrolijk kleurenschema en speelse illustraties stralen uit dat leren leuk is en je verder brengt. Het platform is vooral ontworpen vanuit de gebruiker waarbij gemak, overzicht en duidelijkheid belangrijke vertrekpunten zijn.

Bekijk meer

Wat we doen

Meer weten?

Laat een bericht achter

Bel Jeroen op 06 24115919

Stuur een appje

bottom of page