top of page

Hi, welkom.

Deze pagina is speciaal voor de Don Bosco School.

Je vindt hier info over wat we doen en waar we mee aan de slag gaan voor jullie school. We sluiten af met wat vragen die ons enorm kunnen helpen om een nog scherper beeld te krijgen van wat jullie school bijzonder maakt. 

Hi, dit doen we

We werken aan merken, onderwijs en belevingen. Daarbij helpen we bij alles rond de merkidentiteit en communicatie. Ook veel voor het onderwijs. Naast de voorbeelden hiernaast werken we ook voor Cito, ParnasSys, Squla, KlasMastr, CED en voor vele scholen.

Ons werk zie je terug in de stijl maar soms ook in de aankleding. Oja... op de NOT zijn we meestal verantwoordelijk voor een aantal stands. 

Voor het Rijksmuseum ontwerpen we alle educatieve uitgaves, zoals deze magazines

We geven vorm aan vele lesmethodes voor malmberg, Zwijssen en ThiemeMeulenhoff. Dit boek maakten we voor die laatste ter ere van hun verjaardag. 

De visuele stijl van De Rolf groep is door ons ontwikkeld. Ook de serie ontwikkeling-spellen zijn door ons ontworpen.

Heel misschien heb je ons werk als eens gezien. Naast onderwijs doen we veel meer. Zo is ook de visuele identiteit en aankleding in Plaswijckpark van onze hand.

Visuele 

identiteit

Een visuele identiteit doet meer dan je zou denken. Het zorgt ervoor dat je herkenbaar bent en kan laten zien wat jou nou net even anders maakt.  Dat is heel handig voor merken maar natuurlijk ook voor scholen. Zo weten ouders beter waarom ze juist voor jouw school moeten kiezen.

-> Dit voorbeeld hiernaast is een uithangbord dat we maakten voor Verbazisschool WOW. Ook de naam en stijl hebben we ontwikkeld)

Het gevoel

De visuele stijl baseren we niet zomaar ergens op. Het moet een weerspiegeling zijn van waar je voor staat. We zoeken naar de rede waarom jullie doen wat je doet. Zodra we dit scherp hebben gaan we op zoek naar een manier die het gevoel kan versterken en waarmee we de boodschap kunnen overbrengen. Toegepast als logo, op rapporten, aankleding in en op school of zelfs meer dan dat.

<-- Dit Skillslab maakten we voor de Mgr Bekkersschool in Spijkenisse. De ruimte is speels en bold in huisstijlkleuren aangevuld met illustraties gemaakt samen met de kinderen. De lichtinstallatie maakt het af.

Het verschil

Hoewel er natuurlijk best wat overlap is tussen scholen is er toch iets dat typisch is voor jullie. Wat is dat? Waaruit blijkt dat? Hoe zou je het uitleggen aan iemand op een feestje als het ter sprake komt? Daarover gaan de vragen die we je vragen in te vullen. Wij gaan met jullie input aan de slag.

-> Dit voorbeeld hiernaast is een banner voor basisschool Christophoor in Rotterdam. De basisvormen komen terug in het logo maar ook in alle uitingen.

bottom of page