top of page

Leren is nog mooier als je weet te inspireren. Dus geen ellenlange verhalen die iedereen allang kent. En al helemaal geen leerstof die saaier is dan de saaiste les die je ooit kreeg. Nee, we gaan voor enthousiast, bevlogen en inspirerend.

Wat we doen voor het onderwijs

Inspirerend

onderwijs

Nóg leuker werkt echt

Een eigenschap van de beste leermiddelen, tools, games, leerplatforms en leeromgevingen is dat ze weten te inspireren. Daardoor blijft een verhaal beter hangen, houd je makkelijker aandacht vast en maak je leren leuker. Voor iedereen. We laten de eindeloze kennis van het onderwijs botsen met een flinke bak creativiteit en enthousiasme. Op die manier zorgen we ervoor dat leren nóg leuker en op de koop toe doeltreffender wordt.

Uitgeverijen, musea, scholen en iedereen die iets wil doen om met leren te inspireren kan bij ons aankloppen. We helpen je te denken als een merk en zetten je verhaal scherp neer. Het liefst voeren we alles op een bijzondere manier uit, op een manier die bij jouw manier van kennis overbrengen past.

Samen met het Rijksmuseum ontwikkelden we bijvoorbeeld een rondleiding die je helpt verdwalen. Met ThiemeMeulenhoff maakten we in het oog springende stands vol vermaak. En SomToday konden we helpen zichzelf neer te zetten als het beste platform in de markt.

Bekijk meer

Van strategie naar de beste ideeën

In samenwerken ligt de sleutel tot succes. We trekken in het hele traject dan ook samen op. In een paar heldere fases komen een strategie, een set onderscheidende elementen, een inspirerend verhaal en een serie ideeën tot leven.

Om dat te kunnen bereiken gaan we wroeten, op zoek naar de kern van jouw eigen vorm van onderwijs. Wat we vinden, vertalen we naar merkelementen. Daarmee zorgen we voor een toon, taal, beelden en vormentaal die iedereen herkent.

Met deze set tools kom je verder. Het zijn heldere bouwstenen waarmee je eindeloos mogelijkheden hebt om onderwijs meer exciting en inspirerend te maken.

"Studio Fraaj verbeeldt je ideeën zo, dat je boven jezelf uit kunt stijgen. Ze zijn vindingrijk en vinden altijd manieren om jou en je publiek te verrassen"

Annemiek Spronk, hoofd onderwijs Rijksmuseum

Scherp maken waar je merk voor staat en wat je persoonlijkheid is.

Alle elementen uitdenken en ontwerpen waarmee je altijd herkenbaar bent.

Je verhaal helder definiëren en boeiend maken voor je klanten.

Vol creativiteit jouw uitingen bijzonder maken zodat ze werken.

Scherp maken waar je merk voor staat en wat je persoonlijkheid is.

Alle elementen uitdenken en ontwerpen waarmee je altijd herkenbaar bent.

Je verhaal helder definiëren en boeiend maken voor je klanten.

Vol creativiteit jouw uitingen bijzonder maken zodat ze werken.

Bijzondere branding

Sterk digitaal

Inspirerend onderwijs

Totaalbeeld voor festivals

Beleving op beursstands

Dit doen we ook nog

Laat een bericht achter

Stuur een appje

Bel Jeroen op 06 24115919

Meer over weten?

Kennis maken, een bureaupresentatie of meer weten over de stappen? Laat het ons weten!

bottom of page