top of page

We versterken jouw team met een flinke dosis creativiteit, sterke ideeën en goed design. Als je ons belt, staat ons team gelijk klaar om dat van jou te ondersteunen. Samen maken we je merk, onderwijs of festival sterker.

 

We vertalen uitdagingen naar strategie, goede ideeën naar actie. Een herkenbaar, eigen verhaal is daarbij de basis. Dat moet waar, helder, raak en als het even kan mooi zijn. We heten natuurlijk niet voor niets Studiofraaj.

 

Dat doen we nadrukkelijk samen. Met elkaar optrekken is de manier van doen waarin we echt geloven.

Studiofraaj is een creative agency

Studiofraaj werd geboren in 2005. Sindsdien zetten we design, goede ideeën en creativiteit in totdat we zelf excited zijn. We begonnen ooit met de heilige overtuiging bedrijven te kunnen helpen echt iets te veranderen en voor elkaar te krijgen.

 

Dat doen we nog steeds vol enthousiasme. Wat we doen werkt beter juist omdat we zo innig optrekken met teams van de merken waarvoor we aan de slag mogen gaan.

Ons team is goed op elkaar ingespeeld. Dat zijn we ook met de specialisten die ons weer ondersteunen. Met hen kunnen we lezen en schrijven.

 

Ontspannen, gemoedelijk en toch energiek. Dat is zo'n beetje ons karakterprofiel. Met ons team zorgen we voor een ongedwongen manier van samenwerken. En voor een plek waar je graag bent.

bottom of page