225 x inspiratie in een boek

ThiemeMeulenhoff - 225 x inspiratie in een boek

Vertrekpunt

Educatieve uitgeverij ThiemeMeulenhoff bestaat 225 jaar. In deze ongelooflijk lange tijd hebben ze natuurlijk enorme bakken ervaring opgedaan en met duizenden scholen gewerkt. Rede genoeg voor een feestje en een mooi boek cadeau.

Daarom bedachten we

Waarom geen feestje in de klas? Niet alleen goede methodes zijn belangrijk maar ook enorme bakken plezier tijden en rond alles wat met leren te maken heeft. Dus we geven alle scholen een cadeau dat precies dat doet.

als een soort vakantieboek voor leraren

225 ideeën voor in de klas

Leerlingen leren coderen met handgebaren, een parcours door de klas, dansmemory, vlog-spreekbeurten, aardrijkskunde mysteries, schooltuintjes maken en groentekwartet. Voor alle schoolniveaus goede ideeën uit de praktijk voor nog leukere lessen met ook nog eens honderden illustraties.

Met leraren, experts en andere enthousiastelingen

Samen maken is veel leuker

Aardrijkskundeleraren, kleutermeesters, communicatieadviseurs, leraar kunstonderwijs, marktonderzoekers, verpleegkundigen, beeldend therapeut, dansdocenten, kinderboekenschrijvers, gepensioneerde kleuterleidster, fotografen, yogadocenten en veeeeeeel meer werkten mee aan deze unieke verzameling.

Dit resulteerde in

Een uniek cadeau voor alle leraren van Nederland

ThiemeMeulenhoff laat op deze manier zien hoe blij ze met onderwijzend Nederland zijn en geeft fantastische input om het nog leuker te maken. Lief en leuk!

SF zorgde voor

Concept
Visueel ontwerp
Illustraties
Boek

Ook samen een mooi boek maken?

Jeroen Beil

06 24 11 59 19

Misschien ook iets voor jou