Het festival als je beste vriend

Breda Live - Het festival als je beste vriend

Vertrekpunt

Breda Live is een festival waar je je vrienden tegenkomt, samen meezingt, waar je geniet van wat het bourgondische Breda te bieden heeft en waar je afsluit met een knalfeest. Aan ons de vraag om een hiervoor een eigen en herkenbare visuele identiteit met pakkende campagnes te ontwikkelen.

Daarom bedachten we

Een festival dat met je “praat” zoals je dat met je beste vrienden doet. Gasten worden in het zonnetje gezet, lol met je vrienden staan centraal en genieten gaat hiet met een hoofdletter zachte G.

Iedereen kom je tegen

Het Brabantse vriendenfestival

De herkenbare Bredase terrasjes-sfeer waar je met al je vrienden de grootste lol hebt gecombineerd met een spektakelshow van Nederlands grootste artiesten. Eigenwijze iconen die symbolen uit Breda met een flinke vleug muziek en bourgondische verwijzingen samen brengen. Een sterk eigen kleurenpalet en berichtjes in de stijl zoals je ze van je vrienden krijgt.

Dit resulteerde in

Kaartjes die als warme worstenbroodjes over de toonbank vliegen

Als je een feestje geeft is het natuurlijk wel zo fijn als er flink wat vrienden komen. Alle jaren uitverkopen (en steeds sneller) is dan natuurlijk helemaal een feestje waard.

SF zorgde voor

Concept
Visuele identiteit
Campagne
Aankleding

samen met Breda live

Meer weten over het opzetten of versterken van je festival of evenement?

Jeroen Beil

06 24 11 59 19

Misschien ook iets voor jou