Los op alle dance

Dancetour - Los op alle dance

Vertrekpunt

Dancetour is al jaren het grootste rondreizende dancefestiva van Nederlandl. Na meer dan 10 jaar was het tijd voor aanscherping van het concept waarbij meer stijlen dancemuziek en meer beleving centraal stonden.

Daarom bedachten we

Een visuele identiteit waarin de verschillende muziekstijlen terugkomen en het speelse karakter van het festival naar boven komt. Herkenbaarheid speelt een steeds grotere rol nu het festival-aanbod enorm is. Een sterk eigen kleurenschema en het doorvoeren van de stijl in alles wat je voor, tijdens en na het festival tegenkomt zorgt voor herkenning.

6 bewegende patronen

Van hardstyle naar deephouse

Bouncende ballen, beukende lijnen en vrolijk golvende blobs. De patronen zijn gebaseerd op de muziekstijlen en komen terug in aankleding, het podium, op social media en op merchandise.

Dansen, springen, hangen en glijden

Kom losgaan met je vrienden

Naast de beste artiesten en een flinke dosis muziek gaat het natuurlijk vooral om een goede tijd hebben met je vrienden. Of beter nog: los gaan. In een speciale area kan het allemaal.

Dit resulteerde in

Gratis festival met een eigenwijs karakter

Duizenden vrolijke gezichten en jongeren die los gaan op hun feestje. En dat keer op keer in een andere stad in Nederland.

SF zorgde voor

Concept
Visuele identiteit
Campagne
Aankleding

Meer weten over het opzetten of versterken van je festival of evenement?

Jeroen Beil

06 24 11 59 19

Misschien ook iets voor jou