Ontdek hoe Fit for future Remeha is

Remeha - Ontdek hoe Fit for future Remeha is

Vertrekpunt

Op de belangrijkste vakbeurs voor Remeha: de VSK was het tijd voor een nieuw geluid. Het landschap van verwarmen veranderd snel en Remeha heeft hier geen last van maar leeft hier meer van op dan ooit. Vandaar dat het doel was om de bezoeker mee te nemen en ze te laten ontdekken dat Remeha meer is dan een “ketelboer”.

Daarom bedachten we

Een stand vol van beleving, storytelling en verwondering rond het thema Fit for future. Het verhaal is opgeknipt in 7 hoofdstukken die terug komen op deze 500m2 grote stand in verschillende boxen. Elke box is anders en heeft zijn eigen stukje verhaal. Ontdekken en meenemen in het verhaal stonden hierbij centraal.

Ieder onderdeel haar eigen verhaal

7 boxen vol storytelling en beleving

De verandering naar duurzaam verwarmen, slimme systemen die meedenken, makkelijke hulpjes bij het installeren, etc. Op de stand ontdekte je in elke box een nieuw verhaal over waarom Remeha “Fit for future” is. Met maquettes, animaties, films, productpresentaties, installaties, sleutelketels, een digitale waarzegger en meer was het niet alleen interessant maar ook nog eens leuk.

Een plek vol gezelligheid

The feeling of warmth

Remeha heeft een hele goede band met haar installateurs en contacten. Achterin de stand is een “gele oase” waar je onder het genot van een hapje en een drankje weer eens goed kon bijpraten. tja… en er was een wand met een paar duizend planten.

Dit resulteerde in

Een bijzondere en succesvolle beursstand

De uitstraling en variatie op de site zorgden ervoor dat Remeha enorm opviel tussen alle traditionele stands. Door per box te werken met een toegewijd team is de leadregistratie vele malen hoger uitgevallen dan voorgaande edities.

SF zorgde voor

Concept & strategie
Standdesign
Ontwerp
animatie

samen met The Inside

Wil jij ook bijzonder voor de dag komen op een beurs?

Jeroen Beil

06 24 11 59 19

Misschien ook iets voor jou