Een eigen gezicht today

Som Today - Een eigen gezicht today

Vertrekpunt

Dit programma voor het voortgezet onderwijs zorgt voor alles wat je in en rond je school goed geregeld wilt hebben. Via workshops en verschillende ontwerp fases ontdekten we waar de kracht van Som Today ligt en wat ze anders maakt dan concurrenten.

Daarom bedachten we

Een sterke eigen persoonlijkheid die de vriendelijke en betrokken kant van het merk laat zien maar ook de vastberaden en slagvaardige eigenschappen goed laat blijken. We focussen ons in de communicatie op de sterke punten en claimen vooral wat er Today al kan met Som Today.

Vrolijk en helder

Een eigen set iconen

De rijkheid van het programma zit in de belangrijkste features. Zodra we het hierover hebben versterken we dit met iconen die niet alleen vrolijk zijn maar ook perfect aansluiten op de illustratie-stijl.

Denken vanuit de doelgroep

Focus op wat voor jou belangrijk is

Dit programma is belangrijk binnen een school voor vele mensen maar voor iedereen zijn andere onderdelen weer belangrijker of anders. In de communicatie en op de site spelen we hier slim op in. De boodschap is geschreven speciaal voor de doelgroep. We kennen deze wereld goed en dat merk je als lezer. Zo staan we dichter bij jou en geven we input waar jij echt iets aan hebt.

Dit resulteerde in

Een eigen gezicht, eigen taal, eigen beeldtaal en focus

Door te werken met heldere vertrekpunten, een ver uitgewerkte visuele stijl, copy handleiding en richtlijnen voor beeld is er een consistent geheel ontstaan. Hierin komen de sterke krachten van het merk goed naar voren. Dit zorgt voor het makkelijker overbrengen van de boodschap en zo ook meer scholen die overstappen.

SF zorgde voor

Concept & strategie
Ontwerp
Beeldbank (foto & illustratie)
Copy

samen met Peter bak, Niels Guns en Levi Jacobs

De sterke kracht van jouw merk ook naar boven halen?

Jeroen Beil

06 24 11 59 19

Misschien ook iets voor jou