Het ultieme parkfeest voor jong en oud

Wantijpop - Het ultieme parkfeest voor jong en oud

Vertrekpunt

Wantijpop is een festival in het Wantijpark in Dordrecht. Bijzonder aan dit festival is dat het allerlei soorten mensen samenbrengt. Wij denken al jaren mee als partner van het festival over hoe het festival moet communiceren, eruit moet zien en wat er zou kunnen gebeuren om het gevoel verder te versterken.

Daarom bedachten we

Het ultieme parkfeest. Naast de vele bands op de twee podia is er ook ruim aandacht voor een uitgebreid kinderprogramma, een creatieve markt en heerlijk eten. Ieder jaar pakken we samen met jongeren van ASVZ de aankleding ter plekke aan.

Het is er altijd mooi

Leve het park

Omdat het een mooie dag is, omdat de bomen beginnen te bloeien, omdat we gaan opbouwen en omdat er paaseieren verstopt liggen. Het Wantijpark is prachtig dus delen we graag mooie aanleiding om er weer even naar toe te gaan en alles wat je er straks kan gaan beleven.

Kinderen kunnen hier helemaal los

De bazen van Koning Eik

Hier komen hardrockers, rappers, ouderen, hipsters, meezingers en kinderen samen. Mede daardoor  zijn er ook speciale plekken. De mooiste plek is misschien wel bij Koning Eik. Hier maken, zien, beleven, voelen en proeven kinderen hoe fijn het in het park kan zijn. De SF Pieperprintclub helpt ze zo om van aardappels stempel-art te maken waar je trots op kan zijn.

Dit resulteerde in

Een festival waar Dordt naar uitkijkt

En niet alleen Dordrecht, maar ook ver daarbuiten. Ieder jaar een rijker programma, meer verrassingen en meer vrolijke bezoekers. www.wantijpop.nl

SF zorgde voor

Visuele identiteit
Interactie ontwerp
Campagne
Aankleding
Social media

Meer weten over het opzetten of versterken van je festival of evenement?

Jeroen Beil

06 24 11 59 19

Misschien ook iets voor jou