Een festival dat laat zien wat er gaat komen

Breepark - Een festival dat  laat zien wat er  gaat komen

Vertrekpunt

Breepark is een nieuw gebied in Breda waar altijd iets te beleven is. je kan er naar de bios, er komen restaurants, een bowling, congreszalen, een mega sportwinkel, mountainbike-routes, een evenementen hal en terrein en meer. Wij bedachten de naam en identiteit voor een showcase festival om omwonenden kennis te laten maken met dit nieuwe gebied.

Daarom bedachten we

Komt dat zien. Een festival dat uitbundig viert dat er iets moois is en aan komt. Van optredens tot sport en van vermaak voor de kinderen tot het lekkerste eten proeven.

wat valt er te beleven

Er is van alles wat

Bij een gebied waar van alles te doen en te beleven is hoort ook een festival met een rijke uitstraling. Alle onderdelen van het Breepark komen samen. Speelse patronen, ingekleurde zwartwit  foto’s en stevige typografie zorgen voor een eigenwijze stijl die het gevoel van een lokale kermis geven.

Dit resulteerde in

Lachende gezichten en een geslaagd festival

Een fijne kennismaking voor betrokkenen en omwonenden om kennis te maken met wat er te gebeuren staat in het nieuwe gebied. De basis is gelegd voor een evenement dat mogelijk jaarlijks terug keert.

SF zorgde voor

Concept
Visuele identiteit
Campagne
Aankleding

samen met Breepark

Meer weten over het opzetten of versterken van je festival of evenement?

Jeroen Beil

06 24 11 59 19

Misschien ook iets voor jou