We zijn allemaal ‘Onder invloed’

Sprank - We zijn allemaal ‘Onder invloed’

Vertrekpunt

Sprank is ontwerper en maker van omgevingen die zorgen dat je je er beter voelt en er beter kan werken. Wij hielpen bij het ontwikkelen van een uiting om te laten zien dat niet alleen de projecten bijzonder zijn maar ook de manier waarop ze deze aanvliegen.

Daarom bedachten we

een inspiratiemagazine “Onder invloed” over invloeden. Van de invloed van kleuren tot de invloed van een goede lunchplek. Lees, kijk en verbaas je over wat dingen met je kunnen doen.

Waar het mee begint

De invloed van inspiratie

Het ontwerpen van een werkomgeving begint vorm te krijgen zodra er een landschap ontstaat. Wij bedachten een serie blokken waarmee je deze landschappen kan verbeelden. De sfeer van een project wordt gevangen in moodboards. Voor dit magazine maakte we meerdere 3d moodboards die kleur, materiaal en gevoel weergeven van verschillende stijlen.

Zonder hun input en creatieve ideeën zou dit magazine onmogelijk zijn geweest.

Luc Scholten

Naast projectbeelden veel meer

Bijzondere verbeelding

Verlichting kan veel doen in een omgeving. Om dit duidelijk te maken hingen we ze, aangesloten en al, op in een bos. We wilden ook graag laten zien welke mensen er bij Sprank zorgen voor de bijzondere projecten en lieten ze portretteren met hun favoriete stoel.

Dit resulteerde in

Een magazine dat laat zien waar je voor staat

Door de vorm is het leuker om te krijgen en inspirerend om te lezen. Het inspiratiemagazine is vervanger voor een brochure en verteld op eigen wijze toch wat Sprank anders maakt en hoe ze invloed hebben op mooie omgevingen. En ze waren snel op!

SF zorgde voor

Concept
Visueel ontwerp
Fotografie en Styling
Magazine

PeterBak photography

Meer weten over het neerzetten of versterken van je merk of bedrijf?

Jeroen Beil

06 24 11 59 19

Misschien ook iets voor jou