Dit zijn wij

Creative agency for brands and new ideas

Studiofraaj is een creatief bureau voor merken en nieuwe ideeën. Door samen op zoek te gaan naar de essentie van het merk of idee komen we tot ijzersterke concepten. Deze zijn helder en bepalen richting. Zo ontstaat er een eigen karakter en zorgen we samen dat we doelen behalen. Dat maakt je merk duidelijk en je doelgroep blij.

Ruim 12 jaar geleden zijn we begonnen vanuit een drang om anders naar vragen te kijken en zo spannendere oplossingen en concepten te bedenken. Inmiddels doen we dit met meer creatieven en voor meer opdrachtgevers maar nog steeds vanuit dezelfde vertrekpunten.

Vragen die we krijgen variëren van meedenken over positionering en strategie voor merken en producten tot het ontwikkelen van concepten voor lesmethodes en festivals. Voor groot en klein. We beperken ons niet tot soorten middelen of media maar denken graag mee over totaaloplossingen.

Waarom

Powerrrrr

We geloven in de kracht van creatie. We houden van duidelijke keuzes, werk dat gezien mag worden, met oog voor detail gemaakt, niet zomaar aannemen maar onderzoeken, een nieuwe aanpak en innoveren, duidelijkheid en resultaten die voor zichzelf spreken.

Hoe

Aan de slag

Vragen stellen, een beeld bepalen van wat wij zien, onderzoek doen, in kaart en in beeld brengen en vervolgens goed doordachte keuzes maken. Door deze te vertalen naar uitgangspunten en waarden en die goed in beeld te houden komen we tot werk dat de kern raakt.

Kenmerken

Hahahahaha

We laten ons graag inspireren en zijn ook graag Inspirerend. Vol van ambitie, bevlogen en met veel plezier, samen werkend met anderen en er mag zelfs gelachen worden.

Waar

Zo groot is de wereld niet

Overal! Gevestigd in Rotterdam maar met klanten door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Voor een inspirerende sessie en ambitieuze ideeën rijden we maar al te graag een stukje om. En de merken waarvoor we werken gelukkig ook.

Wie

Aangenaam

Een groep enthousiastelingen met ieder eigen interesses en expertises. Van grote liefde voor sterke huisstijlen en prachtige posters tot de fijne finesse voor interactie ontwerp en heerlijk, vloeiende animaties. Die combinatie maakt dat we verrassend blijven en frisse ideeën combineren met jarenlange ervaring. Een creatieve basis met een vleugje projectmanagement.