Dit zijn wij

Creative agency for brands and new ideas

Studiofraaj is een creatief bureau voor merken en nieuwe ideeën. Door samen op zoek te gaan naar de essentie van het merk of idee komen we tot ijzersterke concepten. Deze zijn helder en bepalen richting. Zo ontstaat er een eigen karakter en zorgen we samen dat we doelen behalen. Dat maakt je merk duidelijk en je doelgroep blij.

Ruim 14 jaar geleden zijn we begonnen vanuit een drang om anders naar vragen te kijken en zo spannendere oplossingen en concepten te bedenken. Inmiddels doen we dit met meer creatieven en voor meer opdrachtgevers maar nog steeds vanuit dezelfde vertrekpunten.

Vragen die we krijgen variëren van meedenken over positionering en strategie voor merken en producten tot het ontwikkelen van concepten voor lesmethodes en festivals. Voor groot en klein. We beperken ons niet tot soorten middelen of media maar denken graag mee over totaaloplossingen.

Waarom

Powerrrrr

We geloven in de kracht van creatie. We houden van duidelijke keuzes, werk dat gezien mag worden, met oog voor detail gemaakt, niet zomaar aannemen maar onderzoeken, een nieuwe aanpak en innoveren, duidelijkheid en resultaten die voor zichzelf spreken.

Hoe

Aan de slag

Vragen stellen, een beeld bepalen van wat wij zien, onderzoek doen, in kaart en in beeld brengen en vervolgens goed doordachte keuzes maken. Door goed te luisteren, samen met opdrachtgevers een team te vormen, workshops te doen en te interviewen komen we tot de beste inzichten. Deze te vertalen naar uitgangspunten en waarden die goed in beeld worden gehouden om zo werk te maken dat de kern raakt.

Kenmerken

Hahahahaha

We laten ons graag inspireren en zijn ook graag Inspirerend. Vol van ambitie, bevlogen, met veel plezier en samen werkend met anderen. En er mag zelfs gelachen worden.

Waar

Zo groot is de wereld niet

Overal! Gevestigd in Rotterdam maar met klanten door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Voor een inspirerende sessie en ambitieuze ideeën rijden we maar al te graag een stukje om. En de merken waarvoor we werken gelukkig ook.

Wie

Aangenaam

Een groep enthousiastelingen met ieder eigen interesses en expertises. Van grote liefde voor sterke huisstijlen en prachtige posters tot de fijne finesse voor interactie ontwerp en heerlijk, vloeiende animaties. Die combinatie maakt dat we verrassend blijven en frisse ideeën combineren met jarenlange ervaring.

Ons team

Wij zijn studiofraaj

Bas van der Rhee

Junior Designer

Bas van der Rhee

Badmintonner en meester in het leggen van plintjes. Te vinden op festivals. Ontwerpt aan de lopende band middelen en vertaalt ideeën naar grote series.

Contact
Emiel Jonkers

Designer

Emiel Jonkers

Deskundig beeldspraak-goochelaar en woordgrap knutselaar. Straight outta Breda inclusief een zachte g. Vrolijke noot met gevoel voor vorm.

Contact
Jeroen Beil

Account director

Jeroen Beil

Mede-oprichter en aanspreekpunt. Regelt alles wat geregeld moet worden. Komt graag op de koffie. Dol op toastjes en goed eten. Voetbalt stiekem nog best goed.

Contact
Jeroen Stam

Creative director

Jeroen Stam

Mede-oprichter. Denkt graag mee maar ook tegen de stroom in. Festival en concert liefhebber. Dol op eten en koken. Maakt muziek en klooit op synthesizers.

Contact
Julia Loder

Designer

Julia Loder

Onze favoriete Duitser. Perfectionist met wonderlijk gevoel voor kleur en typografie. Maakt visuele identiteiten met haar ogen dicht. En magazines. En posters.

Contact
Juliette van Oorschot

Designer

Juliette van Oorschot

Rotterdamse Brabander vol met ideeën. Geboren omdenker met gezonde dosis eigenwijsheid. Koningin van kleur en compositie. Reist graag de wereld over en is te vinden in concertzalen.

Contact
Jurriaan Grubben

Designer

Jurriaan Grubben

Liefhebber van top-notch digital design. Meester van de details. Drumt er graag op los en bezoekt steden waarvan je de naam niet of nauwelijks kan uitspreken.

Contact
Quincy Hakman

Junior Designer

Quincy Hakman

Woman in black. Dol op katten. Animeert alles wat los en vast zit. Zet hele campagnes in elkaar. Maakt van de kleinste beginnetjes complete projecten en ook nog eens met een glimlach. Is ook nog eens sportinstructrice.

Contact
Renate Arkesteijn

Designer

Renate Arkesteijn

Eén en al ervaring. Gezond competitief. Zonder moeite verandert ze alles wat los en vast zit in bestanden die de deur uit kunnen. Vrolijke en opgewekte meedenker.

Contact
Ghizlane Tatou

Designer (stagiair)

Ghizlane Tatou

Bijna klaar voor afstuderen in Breda aan de academie. Bij ons druk met design, onderzoek, vorm en concept.

Contact
Sam de Winkel

Designer (stagiair)

Sam de Winkel

Lekker bezig op het Grafisch Lyceum. Vormgeeft er op los. Denkt, zoekt, maakt en creëert mee. Te vinden op de hockeyvelden.

Contact